Bridgen

De wekelijkse bridgeavonden zijn op maandag en woensdagavond van 19.00 tot 22.30

De contactpersonen voor het bridgen zijn: Sainum Wunderink, Tel. nr. 0485- 452109, e-mail: swunderink@home.nl

LEER OOK BRIDGEN in WANROIJ!
Wat is Bridge?
Bridge is een spannend en boeiend kaartspel waar je veel plezier aan kunt beleven. Bij bridge speel je samen met je partner die tegenover je zit tegen twee tegenstanders.

Tijdens elk spel probeer je met je partner meer slagen te halen dan de tegenstanders. Dit klinkt moeilijker dan het in werkelijkheid is. Want iedereen kan leren bridgen! Elk spel duurt ongeveer 10 minuten.

In competitieverband worden er meestal 24 spellen per sessie gespeeld. Voldoende kansen dus om je te revancheren na een spel dat niet zo goed ging.

Omdat je steeds tegen andere paren speelt, is bridge een sociale sport. Je ontmoet verschillende mensen en je kunt het overal en tegen iedereen spelen. De spelregels zijn wereldwijd hetzelfde!

Bridgen is een fantastische hobby en u kunt het tot op hoge leeftijd blijven doen. Bridge leren is niet moeilijk maar het moet wel goed uitgelegd worden. Al vanaf les één zit je met de kaarten in de hand en leer je spelenderwijs.

Twijfelt u of wilt u meer weten over hoe bridge gespeeld wordt, loop dan vrijblijvend binnen op de maandag- of woensdagavond.
Graag tussen 19.00 en 20.00 uur.
bij bridgeclub “De Manche” in de Soos in het Wapen van Wanroij.
De nieuwe bridgecursus start bij voldoende deelname in het vroege najaar. Geef u nu op !!!

Informatie: Bridge-Commissie
Sainem

Sainem Wunderink
Tel. nr. 0485- 452109
e-mail : swunderink@home.nl

Stil in de zaal en volle concentratie.