13 maart 2023

BlijFit

BlijFit;
Hallo Senioren, als je ook vrijdag 7 oktober 2022 op de “Dag van de Ouderen” (georganiseerd door Welzijn Ouderen Sint Anthonis) bent geweest en de lezing van oud-huisarts Jan van den Broek goed hebt gevolgd, dan heb je meegekregen dat bewegen een heel belangrijke rol speelt voor je gezondheid. Zowel NU als LATER. Ook de sociale kontakten spelen hierbij een belangrijke rol. Ga je wandelen en of fietsen, dat is ook zeer goed. Ga je daarbij sporten voor Senioren, dan blijf je nog fitter. We sporten iedere maandag van 9.00 tot 10.00 uur in sporthal “De Hoepel” onder deskundige en muzikale begeleiding van Betty Loeffen.
Dus schroom niet en kom eens een kijkje nemen, doe even mee, dan ondervind je hoe goed en gezellig het sportuurtje is. Na het sportuurtje is gezelligheid met ’n kop koffie of thee verzekerd. Heb je interesse of vragen, neem contact op met Gerrit van den Heuvel ( 0485-478710 of 06-13424529 ).  U bent van harte welkom en zien u met belangstelling tegemoet op een sportieve maandagmorgen in De Hoepel.

Wil je enkele foto’s en een opnamen van BlijFit bekijken, klik dan op;  https://www.kbo-wanroij.nl/blijfit/